Goede prijs voor goede kwaliteit

Prijzen

Actie computerhulp : dit kan een kortingsactie zijn, maar ook andere vormen van dienstverlening of aanbiedingenGoede prijs voor goede kwaliteit

Prijsindicatie voor veel voorkomende werkzaamheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ááááá Prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke

ááááááá klanten.

 

ááááá 1e uur wordt altijd in rekening gebracht, de overige tijd wordt per áááááá

ááááááá kwartier berekend.

 

ááááá Er worden geen voorrijkosten gerekend. Parkeerkosten zijn voor áááááá

ááááááá rekening van klant.

Text Box: No-Cure No-Pay

Algemene Voorwaarden

 

 

Toelichting op de te verrichten werkzaamheden

 

 

1. De nieuwe computer wordt hierbij aangesloten en de installatie procedure van de fabrikant wordt doorlopen zodat Windows installatie wordt afgerond. Hierna worden nog alle Windows updates ge´nstalleerd en wordt er een goede virusscanner ge´nstalleerd en ingesteld. Verder wordt de computer aangesloten en ingesteld voor: internet, printer, monitor, muis en toetsenbord.

Voorwaarden: Er is een werkende internetaansluiting aanwezig. Indien draadloos (WiFi) dan moet de computer hier reeds voor geschikt zijn. Verder zijn er voldoende stopcontact aansluitingen aanwezig voor de aan te sluiten apparatuur en is er een werkende monitor, muis en toetsenbord aanwezig.

 

2. In overleg worden de bestanden (documenten, foto's, muziek, video's, email en adresboek en evt. email instellingen) bewaard op een extern opslagmedium. De bestanden worden vervolgens op de juiste plaats op de nieuwe computer gezet. De email wordt in het e--mail programma op de nieuwe computer gezet en gecontroleerd op werking.

Voorwaarden: De bestanden op de oude computer zijn nog te benaderen. De oude computer en de nieuwe computer beschikken beide over een werkende USB 2.0 aansluiting. Het e-mail programma is Outlook express, MS Outlook, Mozilla Thunderbird, Windows Mail of Windows Live Mail. Het betreft de data voor 1 account.

 

3. Na onderzoek wordt bepaald hoe en met welke hulpmiddelen de infecties worden verwijderd. Er is geen enkele virusscanner die alle kwaadwillende software kan detecteren en verwijderen. Het is dan ook meestal van belang om nadat een virus is verwijderd, dat er dan alsnog wordt gezocht naar anderen met een ander hulpmiddel, vaak worden er dan nog enkele ge´nfecteerde bestanden gevonden. Dit proces heeft hierdoor een lange doorlooptijd. De ge´nfecteerde bestanden worden indien mogelijk ontdaan van het virus en anders wordt het verwijderd.

 

4. Bij het opnieuw installeren van de computer worden alle gegevens op de harddisk verwijderd en wordt het zelfde besturingssysteem opnieuw ge´nstalleerd. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van de oorspronkelijke licentie sleutel van de computer. Deze wordt gelezen vanaf de sticker op de computer of vooraf uit het systeem gelezen. De installatie zal zijn voorzien van de laatste service packs en updates en drivers voor de aangesloten randapparatuur.

Voorwaarden: Het reeds ge´nstalleerde besturingssysteem is legaal. De klant draagt zelf zorg voor het veiligstellen van de belangrijke gegevens die niet verloren mogen gaan. Na de herinstallatie zullen de toepassingen die door de klant waren ge´nstalleerd niet meer aanwezig zijn, evenals de instellingen.

 

5. Dit hangt sterk af van de hoeveelheid bestanden, het medium waarop de bestanden stonden, de oorzaak van het verdwijnen ervan en of de gebruikte ruimte hiervoor wellicht al is overschreven. Afhankelijk van de oorzaak zal worden bepaald hoe en waarmee zal worden getracht de verlogen bestanden terug te halen.

 

6. In overleg wordt bepaald of op te starten of ge´nstalleerde toepassingen noodzakelijk zijn en wordt dit anders ingesteld. Verder wordt er zoveel mogelijk overbodige data opgeruimd en overige versnellende acties worden uitgevoerd.

Voorwaarden: Uitgangspunt is hier dat traagheid niet wordt veroorzaakt door defecten op de harddisk. dit is evt. ook te verhelpen, maar valt buiten deze rubriek.

 

7.Printer wordt evt. uitgepakt, cartridges geplaatst, aangesloten op de computer of netwerk en lichtnet. Verder wordt de software voor de printer ge´nstalleerd en wordt de printer geconfigureerd voor gebruik. Indien gewenst en mogelijk, wordt de printer draadloos ingesteld.

Voorwaarden: Functionerende printer is aanwezig incl. printpapier, gevulde toner of inkt cartridges, kabels voor het aansluiten op het lichtnet en de computer of netwerk.

 

PS. Er is altijd een oplossing, ook als er niet (geheel) aan de voorwaarden kan worden voldaan. De extra werkzaamheden hiervoor worden dan uitgevoerd op basis van het uur-tarief. Bij twijfel, toelichting of vragen neemt u dan contact op.

 

Terug naar Prijzen

Boon ICT

Er is altijd een oplossing!

Inrichten nieuwe computer (1)

Ç 45,-

Data oude computer overzetten naar nieuwe computer (2)

Ç 75,-

Virussen verwijderen (3)

Ç 100,-

Computer opnieuw installeren (4)

Ç 100,-

Verloren of ontoegankelijke data terughalen (5)

Ç 45,- .. 135,-

Sneller maken computer (6)

Ç 90,-

Printer aansluiten en installeren (7)

Ç 45,-

 

 

Tarief overig Computerhulp

Ç 45,- p/u